Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 03.07.2019


09.08.2019
Наказ Генерального прокурора України № 119 від 03.07.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"




Умови конкурсного відбору на обрані посади:

ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 03 липня 2019 року № 119

1. Начальник відділу внутрішнього аудиту управління внутрішнього аудиту та  контролю.

2. Заступник начальника режимно-секретної частини (на правах відділу) Головного слідчого управління (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

3. Заступник начальника відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій‚ документального та матеріально-технічного забезпечення.

4. Головний спеціаліст режимно-секретної частини (на правах відділу) Головного слідчого управління (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

5. Головний спеціаліст організаційно-методичного відділу Головного слідчого управління.

6. Провідний спеціаліст відділу організації діловодства управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

7. Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій‚ документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).


Департамент кадрової роботи
та державної служби