Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Комісія з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі повідомляє


08.04.2021 

 

Завершено проведення перших двох етапів конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та рішеннями Комісії від 18.03.2021 №№ 66, 67 затверджено списки кандидатів, які допущені до наступного етапу конкурсу – співбесіди.
Під час співбесіди визначатиметься відповідність кандидатів критеріям професійної компетентності і доброчесності.

До проведення співбесіди фізичні та юридичні особи мають право подавати до Комісії будь-яку інформацію, яка може свідчити про невідповідність кандидата критеріям професійної компетентності і доброчесності.

ЗАКЛИКАЄМО взяти активну участь у відборі майбутніх заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, його заступника, а також начальника відділу цієї прокуратури шляхом подання на електрону пошту Комісії ([email protected]) будь-якої інформації, що може свідчити про невідповідність кандидатів критеріям професійної компетентності і доброчесності.

Список кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Список кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантної посади начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Відомості про професійну діяльність кандидатів доступні за посиланням: https://www.gp.gov.ua/ua/posts/spisok-osib-yaki-dopusheni-do-uchasti-u-konkursi