Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Іноземцю, який розбещував доньку співмешканки, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру іноземцю у вчиненні розпусних дій стосовно неповнолітньої дитини (ч. 1 ст. 156 КК України).

За даними слідства, із заявою про злочин до поліції звернулася мати 15-річної дівчини та повідомила про те, що її колишній співмешканець – іноземець, скориставшись відсутністю у квартирі сторонніх осіб, вчинив розпусні дії стосовно її неповнолітньої доньки. Іноземець має посвідку на проживання в Україні.

За реагування столичних прокурорів відомості про можливе вчинення чоловіком злочину були невідкладно внесені до ЄРДР та розпочато розслідування.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Досудове розслідування здійснюється Святошинським управлінням поліції ГУ Нацполіції в м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами  Київської міської прокуратури