Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Графік складання іспиту на знання законодавства для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил, затверджений 24.01.2022 шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур.

Складання іспиту проходитиме 31.01.2022 у Тренінговому центрі прокурорів України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Прокурори повинні мати при собі службове посвідчення або документ, що посвідчує особу.

Прокурори, які не з’явилися для участі у першому етапі атестації 15.12.2021 (СПИСОК), згідно з вимогами пункту 11 розділу І Порядку проходження прокурорами атестації, повинні надати документальне підтвердження причин неявки до початку складання 31.01.2022 іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора.

Якщо вказані у списку прокурори не нададуть документальне підтвердження інформації про поважні причини неявки до початку іспиту 31.01.2022, комісія ухвалює рішення по неуспішне проходження атестації такими прокурорами.   

ГРАФІК на 31.01.2022

 

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит 31.01.2022, можуть звертатися за адресою електронної пошти шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур: [email protected]   

 

Список прокурорів регіональних прокуратур щодо яких шістнадцятою кадровою комісією прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.