Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Графік складання іспиту на знання законодавства для прокурорів регіональних прокуратур

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит у разі неможливості з поважних причин з’явитися на нього, можуть направити відповідні заяви на електронну адресу шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур на електронну адресу [email protected].

Список прокурорів регіональних прокуратур щодо яких шістнадцятою кадровою комісією прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.