Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Графік складання іспиту на знання законодавства для прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих)

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих), які участь в атестації не брали.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора заплановано провести у м. Києві, в день, визначений у графіку, упродовж робочого часу.

ГРАФІК

Детальну інформацію щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлено кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected].

Список прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) щодо яких прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.