Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Генеральний прокурор закликав усіх правоохоронців до активної взаємодії у боротьбі зі злочинністю

Правоохоронні органи України мають діяти як об’єднані сили правопорядку, де кожна складова роботи доповнює одна одну і забезпечує спільний результат – захист інтересів громадян і держави.

На цьому наголосив Генеральний прокурор Андрій Костін під час координаційної наради з керівниками Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, СБУ, НАБУ, ДБР, САП, Бюро економічної безпеки України і Державної прикордонної служби України.

"Мета нашої спільної роботи – це безпека наших громадян, захист їхніх прав та інтересів. Ми маємо бути сконцентрованими на тому, щоб постраждалі від злочину відновили свої права. Тому результатом нашої роботи має бути справедливий вирок суду і довіра суспільства в цілому", - зауважив Генпрокурор.

Учасники координаційної наради обговорили проблемні питання та пріоритетні напрями діяльності на поточний рік, у тому числі боротьбу з організованою злочинністю і наркотрафіком, співпрацю з європейськими колегами, розробку державної програми захисту дітей, протидію корупції та зловживанням бюджетними коштами, діалог з бізнесом.

"Дякую за досягнуте у 2023 році. У 2024 році маємо рухатись ще швидше, діяти ефективніше, пріоритезувати зусилля і розподіляти ресурси для протидії злочинності й демонстрації справжніх результатів", - зазначив Андрій Костін.