Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ексдиректору товариства повідомлено про підозру у привласненні майже 25 млн грн, виділених на будівництво Палацу спорту у Тернополі

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури колишньому директору товариства-підрядника повідомлено про підозру у привласненні чужого майна та видачі завідомо неправдивого офіційного документа (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, між одним з тернопільських комунальних підприємств та київським товариством було укладено договір з будівництва Палацу спорту в Тернополі. Під час виконання робіт директор товариства заволодів бюджетними коштами, внісши неправдиві відомості у документи. Він підписав акти виконаних робіт за грудень 2021 року, вказавши у них роботи та придбання матеріалів, які не передбачені проєктною документацією, і привласнив аванс для виконання робіт на об’єкті на суму майже 25 млн грн.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в області за оперативного супроводу УСР в Тернопільській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.