Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До уваги кандидатів, що претендують на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

30 листопада 2022 року на засіданні конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затверджено рейтинговий список за наслідками тестування на загальні здібності.

Особи, які набрали 110 і більше балів, допущені до співбесід.

Метою проведення співбесіди є з’ясування професійних і морально- ділових якостей кандидата, необхідних для виконання службових обов’язків на посаді прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, відповідності рівня доходів способу життя тощо.

Співбесіди розпочнуться із 05 грудня 2022 року згідно з графіком за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка (Мельникова), 81-Б.

У день проведення співбесід кандидати виконуватимуть кейси (практичні письмові завдання) для з’ясування навичок практичної роботи. Реєстрація кандидатів – 09:00 – 09:15, час виконання практичного завдання – 09:15 – 10:00.

Указані завдання моделюють практичні ситуації з визначення правової кваліфікації кримінального правопорушення, окреслення кола необхідних слідчих (розшукових), негласних слідчих (розшукових) дій і/або порядку їх проведення та з інших питань, що виникають під час здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях. Також кейсами передбачено складення проєктів процесуальних документів у кримінальних провадженнях.

Під час виконання практичних завдань кандидатам забороняється використовувати електронні прилади та спілкуватися одне з одним.

Дозволяється користуватися Кримінальним процесуальним кодексом України, Кримінальним кодексом України, Законами України «Про прокуратуру» та «Про оперативно-розшукову діяльність» (у друкованому вигляді).

Кандидати, які запрошуються на співбесіду, не пізніше ніж за 24 години до її початку на електронну адресу робочої групи ([email protected]) подають для конкурсної комісії інформацію (обсягом 1-2 аркуші) про основні здобутки у професійній діяльності.

При собі кандидату необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.  

Також повідомляємо, що засідання конкурсної комісії відбуватимуться щоденно в робочі дні в період 05 –16 грудня об 11 годині.

Слідкуйте за оголошеннями!

Графік співбесід 05–16 грудня

Переглянути засідання конкурсної комісії можна в режимі реального часу на офіційній сторінці Офісу Генерального прокурора в YouTube.

За ходом конкурсу також можна слідкувати на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в соціальній мережі «Facebook» та на її каналі в месенджері «Telegram».