Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До уваги кандидатів, що претендують на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

27 жовтня 2022 року на засіданні конкурсної комісії з проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затверджено списки осіб, допущених та не допущених до участі у відкритому конкурсі.

Згідно з рішенням конкурсної комісії 28 жовтня 2022 року на сайті Офісу Генерального прокурора розміщено перелік питань для проходження тестування на знання законодавства.

Проведення тестування на знання законодавства (професійний тест) відбудеться 08–10 листопада 2022 року згідно графіків.

Особи, які з поважних причин не з’являться, можуть бути допущені до тестування на знання законодавства 16 листопада 2022 року за їх письмовою заявою та за наявності документів, що підтверджують причини неявки.

Тестування проходитиме на базі Тренінгового центру прокурорів України за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-Б.

Основна мета тестування на знання законодавства – визначення рівня знань чинного законодавства.

Тестування на знання законодавства триває не більше 100 хвилин.

Кожному кандидату електронна система тестування генерує свій унікальний тест зі 100 питань. Кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал, максимальна кількість можливих балів становить 100.

Для допущення до наступного етапу конкурсу кандидатам необхідно набрати 80 балів.

Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками тощо, а також спілкуватися одне з одним.

При собі кандидату необхідно мати паспорт або службове посвідчення.

Слідкуйте за оголошеннями!

 Графік на 08–10 листопада 2022 року

Переглянути засідання конкурсної комісії можна в режимі реального часу на офіційній сторінці Офісу Генерального прокурора в YouTube.

За ходом конкурсу також можна слідкувати на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в соціальній мережі «Facebook» та на її каналі в месенджері «Telegram».