Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До 30-річчя інституції та професійного свята прокурори одержали нагороди (ФОТО)

В Офісі Генерального прокурора вручили державні та відомчі нагороди з нагоди Дня працівників прокуратури та подякували колективу за високі здобутки та професіоналізм.

«Для мене честь відзначати 30-річчя української прокуратури у колі колег та справжніх професіоналів високого класу. Прокурорська спільнота об’єднана спільними цілями та цінностями. Вітаю вас, колеги, зі святом та бажаю сил, наснаги та готовності до усіх життєвих та професійних викликів», - наголосила Генеральний прокурор.

Кращих працівників прокуратури відзначили державними нагородами. Орденами «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Сергія Григорова та Миколу Іванця, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня відзначено Катерину Дученко, Наталію Зайцеву, Валентину Кадирову, Оксану Савицьку, Ірину Чорну. Медаллю «За працю і звитягу» нагороджено Юрія Рудя. 


Голова Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Сергій Іонушас та Голова апарату Парламенту В’ячеслав Штучний вручили співробітникам прокуратури відзнаки та Грамоти Голови Верховної Ради України. Також прокурори отримали Почесні грамоти Кабінету Міністрів України.

Ірина Венедіктова вручила відомчі нагороди - нагрудні знаки «Почесний працівник прокуратури України» та «За сумлінну службу в органах прокуратури», грамоти та подяки. Загалом наказом Генерального прокурора нагороджено 395 працівників прокуратури.

В рамках урочистих заходів з нагоди 30-річчя прокуратури також склали присягу прокурори, які пройшли добір в окружні прокуратури.

«Ми з вами разом пишемо нову історію прокуратури, змінюємо підходи. І доказом того, що ми на правильному шляху є те, що разом зі святкуванням 30-річчя прокуратури вперше в Україні пройшов великий антикорупційний захід міжнародного рівня, який підтримали прокурори та керівники європейських інституцій та представники багатьох міжнародних організацій. Я вірю, що ми з вами на шляху до успіху»,- резюмувала Ірина Венедіктова.