Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Атестація прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури 2022 рік


2022 рік

25.01.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України, затверджений 20.01.2022 кадровою комісією Офісу Генерального прокурора.

Складання іспиту проходитиме 31.01.2022 у Тренінговому центрі прокурорів України за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Прокурори повинні мати при собі службове посвідчення або документ, що посвідчує особу.

ГРАФІК на 31.01.2022

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит 31.01.2022, можуть звертатися за адресою електронної пошти кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected]   

Список прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України щодо яких кадровою комісією Офісу Генерального прокурора прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.

За результатами складення 31.01.2022 іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, набрали 70 і більше балів 2 прокурори: СПИСОК

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора від 30.01.2022 затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на 07.02.2022 для прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України.

Адреса тестування: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81 Б.

При собі необхідно мати службове посвідчення прокурора або паспорт.

ГРАФІК на 07.02.2022

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 29.10.2019 № 254. Зразок тестових питань та правила складання іспиту 30.10.2019 оприлюднено на сайті Генеральної прокуратури України.

Електронна адреса кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected]

За результатами складення 07.02.2022 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 2 прокурори Генеральної прокуратури України СПИСОК.


10.08.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо, затверджений 04.08.2022 кадровою комісією Офісу Генерального прокурора, графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України, які участь в атестації не брали або поновлені за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у графіку, упродовж робочого часу.

ГРАФІК

Детальну інформацію щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлено кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected]

25.08.2022


Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації, а також поновлених за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у графіку, упродовж робочого часу.

ГРАФІК

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 29.10.2019 № 254.

Зразок тестових питань та правила складання іспиту 30.10.2019 оприлюднено на сайті Генеральної прокуратури України.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії:  [email protected]

31.08.2022

Офісом Генерального прокурора організовано проведення 31.08.2022 другого етапу атестації для прокурорів Генеральної прокуратури України.

За результатами складення 31.08.2022 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 2 прокурори Генеральної прокуратури України СПИСОК.

06.09.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу проведення співбесіди буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Написання практичного завдання розпочнеться о 09:00 год. Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК, КК та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори запрошуються до проходження співбесіди.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу – [email protected]

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора на електронну адресу [email protected]

12.09.2022

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати третього етапу атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід 12 вересня 2022 року.
Кадрова комісія Офісу Генерального прокурора СПИСОК

13.10.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУупродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу проведення співбесіди буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Написання практичного завдання розпочнеться о 09:00 год. Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК України, КК України та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори та слідчі запрошуються до проходження співбесіди.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу: [email protected]

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора на електронну адресу: [email protected]

24.10.2022

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати третього етапу атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід 24 жовтня 2022 року.

Кадрова комісія Офісу Генерального прокурора СПИСОК

09.11.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУупродовж робочого часу.

ЗРАЗОК ПРАКТИЧНОГО ЗАВДАННЯ

Детальна інформація щодо місця та часу проведення співбесіди буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Написання практичного завдання розпочнеться о 09:00 год. Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК України, КК України та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори та слідчі запрошуються до проходження співбесіди.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної  етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу: [email protected]

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора на електронну адресу: [email protected]

21.11.2022

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати третього етапу атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід 21 листопада 2022 року.

Кадрова комісія Офісу Генерального прокурора СПИСОК


09.12.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу проведення співбесіди буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Написання практичного завдання розпочнеться о 09:00 год. Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК, КК та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори та слідчі запрошуються до проходження співбесіди.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу – [email protected].

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора на електронну адресу [email protected].


15.12.2022

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит можуть звертатися за електронною адресою кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected]   

 Список прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України щодо яких кадровою комісією Офісу Генерального прокурора прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.

19.12.2022

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати третього етапу атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід 16 грудня 2022 року.

Кадрова комісія Офісу Генерального прокурора СПИСОК

21.12.2022

За результатами складення 21.12.2022 іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, набрав 70 і більше балів 1 прокурор: СПИСОК

30.12.2022 

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації. 

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу. 

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу. 

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення. 

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 29.10.2019 № 254. Зразок тестових питань та правила складання іспиту 30.10.2019 оприлюднено на сайті Генеральної прокуратури України. 

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії:  [email protected] 

09.01.2023

Офісом Генерального прокурора організовано проведення 09.01.2023 другого етапу атестації для прокурорів Генеральної прокуратури України.

За результатами складення 09.01.2023 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів один прокурор Генеральної прокуратури України СПИСОК.