Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Атестація прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури 2020-2021 років



30 жовтня 2020 року затверджено перелік тестових питань для іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для проходження атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України


ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ
ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОВІ ПИТАННЯ

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора 2 листопада 2020 року затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора.
ГРАФІК на 11.11.2020
Електронна адреса кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected] 

Результати складення іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора.

Списки прокурорів, які набрали 70 і більше балів:
11.11.2020

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора 16.02.2021 затверджено графік складання іспиту на загальні здібності та навички для прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації.

ГРАФІК на 22 лютого 2021 року

Адреса тестування: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81 Б.

При собі необхідно мати службове посвідчення прокурора або паспорт.

Наказом Генерального прокурора від 29.10.2019 № 254 встановлено прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки - 93 бали і 30.10.2019 оприлюднено зразок тестових питань та правил складання іспиту у рубриці «Новини про реформу» вебсайту Генеральної прокуратури України.

Зразок тестових питань

Правила складання іспиту

Прокурори, які наберуть 93 бали, будуть допущені до третього етапу атестації.

СПИСОК прокурорів, які набрали 93 і більше балів

Прокурори, які згідно з графіком проходитимуть тестування 22 лютого 2021 року, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора за електронною адресою: [email protected].

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності з прокурорами Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації.

Співбесіди проходитимуть 29.03.2021 у Тренінговому центрі прокурорів України за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Написання практичних завдань розпочнеться о 13:00 год. Прокурорам дозволяється користуватися паперовими текстами КПК України, КК України та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 14:00 год. прокурори запрошуються до проходження співбесід.

Прокурори повинні мати при собі службове посвідчення.

ГРАФІК

ЗРАЗОК ПРАКТИЧНОГО ЗАВДАННЯ

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу – [email protected]
Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду можуть звертатися за адресою кадрової комісії:
[email protected]

Підсумки проведення співбесід прокурорів Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації, 29 березня 2021 року

СПИСОК

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності з прокурорами Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації та яким продовжено її проходження.

Співбесіда проходитиме 14.04.2021 у Тренінговому центрі прокурорів України за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Прокурори повинні мати при собі службове посвідчення.

ГРАФІК

Під час атестації буде забезпечено дотримання необхідних карантинних вимог, зокрема: проведення температурного скринінгу, соціальна дистанція не менше 1,5 м., масковий режим, антисептики, регулярне проведення дезінфекції. У зв’язку з цим для проходження іспиту при собі необхідно мати засоби індивідуального захисту. Використання питної води можливе лише у індивідуальній герметичній тарі.  
Підсумки проведення співбесід прокурорів Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації, 14 квітня 2021 року

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати атестації прокурорів Генеральної прокуратури України, за підсумками проведення кадровою комісією Офісу Генерального прокурора співбесід 14 квітня 2021 року:

СПИСОК

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора від 27 липня 2021 року затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора на 2 серпня 2021 року для прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України.

ГРАФІК на 02.08.2021

Адреса проведення тестування: м. Київ, вул. Межигірська, 82. Культурний центр «М82».

Електронна адреса кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected]

СПИСОК прокурорів, які набрали 70 і більше балів 02.08.2021

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора від 02.08.2021 затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на 10.08.2021 для прокурорів Генеральної прокуратури України.

ГРАФІК для прокурорів Генеральної прокуратури України на 10.08.2021.

Електронна адреса кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected].
Адреса тестування: м. Київ, вул. Межигірська, 82. Культурний центр «М82».
При собі необхідно мати службове посвідчення прокурора або паспорт.
Прокурори, які наберуть 93 бали, будуть допущені до третього етапу атестації.

СПИСОК прокурорів, які набрали 93 і більше балів 10.08.2021


Кадровою комісією Офісу Генерального прокурора 02.11.2021 затверджено графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221.

Співбесіди проходитимуть з 08.11.2021 по 10.11.2021 у приміщенні Тренінгового центру прокурорів України - вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Написання практичних завдань розпочнеться о 08:00 год. у визначені графіком дати. Дозволяється користуватися паперовими текстами КПК, КК та Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 09:30 год., прокурори запрошуються до проходження співбесід.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

ГРАФІК на 08.11.2021-10.11.2021

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу –      [email protected]     

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора з атестації прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України на електронну адресу [email protected]

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року №221, оприлюднюються результати третього етапу атестації прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід:

08.11.2021, 09.11.202110.11.2021


На виконання вимог пункту 2 розділу ІІ Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03.10.2019 № 221, виконувачем обов’язків Генерального прокурора Романом Говдою 07 грудня 2021 року затверджено ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ для іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для проходження атестації прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України

ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ
ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОВІ ПИТАННЯ


Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України.

 

Складання іспиту проходитиме 15.12.2021 у Тренінговому центрі прокурорів України за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Прокурори повинні мати при собі службове посвідчення або документ, що посвідчує особу.

ГРАФІК на 15.12.2021 (оновлено)

СПИСОК прокурорів, які набрали 70 і більше балів 15.12.2021

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит 15.12.2021, можуть звертатися за адресою електронної пошти кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected]   

 

Список прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України щодо яких кадровою комісією Офісу Генерального прокурора прийнято рішення про перенесення складання іспитів з поважних причин.

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть 20.12.2021 у приміщенні Тренінгового центру прокурорів України - вул. Юрія Іллєнка, 81б.

Написання практичного завдання розпочнеться о 08:00 год. Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК, КК та Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори запрошуються до проходження співбесід.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

ГРАФІК на 20.12.2021

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу – [email protected]

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду, можуть звертатися до кадрової комісії Офісу Генерального прокурора на електронну адресу [email protected]

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати третього етапу атестації  прокурорів і слідчих Генеральної прокуратури України за підсумками проведення співбесід 20 грудня 2021 року.

Кадрова комісія Офісу Генерального прокурора СПИСОК