Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Атестація прокурорів регіональних прокуратур


Атестація прокурорів регіональних прокуратур 2020-2021 років

Атестація прокурорів регіональних прокуратур 2022 рік

Атестація прокурорів регіональних прокуратур 2023 рік


2024

01.02.2024       

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора прокурорами регіональних прокуратур.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Виконувачем обов’язків Генерального прокурора 04 жовтня 2023 року затверджено перелік тестових питань для іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для проходження атестації прокурорів регіональних прокуратур.

ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ
ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОВІ ПИТАННЯ

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит, у разі неможливості з поважних причин з’явитись на нього, можуть подавати відповідні заяви на електронну адресу шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур: [email protected]


Списки прокурорів, яким перенесено дати складання іспитів


01.02.2024   

Відповідно до пункту 1 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил вимогам професійної компетентності, професійної етики і доброчесності.

Співбесіди проходитимуть у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу проведення співбесіди буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Генеральним прокурором 18 жовтня 2023 року затверджено перелік практичних завдань для оцінки рівня володіння практичними уміннями та навичками під час атестації прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил.

Написання практичного завдання розпочнеться о 09:00 год.

Під час написання практичного завдання дозволяється користуватися паперовими текстами КПК України, КК України та Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

Після цього, о 10:00 год., прокурори та слідчі запрошуються до проходження співбесіди.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення прокурора.

Фізичні та юридичні особи, органи державної влади, органи місцевого самоврядування можуть надавати відомості, які можуть свідчити про невідповідність прокурора критеріям компетентності, професійної етики та доброчесності (у тому числі анонімно) на електронну адресу – [email protected]

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть співбесіду у разі неможливості з поважних причин з’явитися на співбесіду, можуть направити відповідні заяви на електронну адресу шістнадцятої кадрової комісії з  атестації прокурорів регіональних прокуратур на електронну адресу: [email protected].

08.02.2024

За результатами складення 08.02.2024 іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, набрали 70 і більше балів 3 прокурори: СПИСОК

09.02.2024

Відповідно до пункту 18 розділу ІV Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генеральної прокуратури України від 3 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюються результати атестації прокурорів за підсумками проведення співбесід 9 лютого 2024 року.

Шістнадцята кадрова комісія СПИСОК


21.02.2024

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил, які з поважних причин не змогли взяти участь в атестації, а також поновлених за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 21.02.2020 № 105. Зразок тестових питань та правила складання іспиту 21.02.2020 оприлюднено на сайті Офісу Генерального прокурора.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected].

27.02.2024

Офісом Генерального прокурора організовано проведення 27.02.2024 другого етапу атестації для прокурорів регіональних прокуратур.

За результатами складення 27.02.2024 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки більше 93 балів набрав 1 прокурор регіональної прокуратури СПИСОК.



НАКАЗИ ТА ІНШІ ДОКУМЕНТИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА ЩОДО АТЕСТАЦІЇ ПРОКУРОРІВ РЕГІОНАЛЬНИХ ПРОКУРАТУР