Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Атестація прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих)


Атестація прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) 2020-2021 років

Атестація прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) 2022 рік

Атестація прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) 2023 рік


2024

01.02.2024       


Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора прокурорами місцевих прокуратур.

Складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Виконувачем обов’язків Генерального прокурора 04 жовтня 2023 року затверджено перелік тестових питань для іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора для проходження атестації прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих).


ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ
ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОВІ ПИТАННЯ


Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прокурори, які згідно графіку проходитимуть іспит, у разі неможливості з поважних причин з’явитись на нього, можуть подавати відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії з атестації прокурорів місцевих прокуратур: [email protected]


Списки прокурорів, яким перенесено дати складання іспитів


08.02.2024

За результатами складення 08.02.2024 іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону, відповідності здійснювати повноваження прокурора, набрали 70 і більше балів 7 прокурорів: СПИСОК


21.02.2024

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної для прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих), які з поважних причин не змогли взяти участь в атестації, а також поновлених за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом виконувача обов’язків Генерального прокурора від 07.10.2020 № 474. Зразок тестових питань та правила складання іспиту оприлюднено на сайті Офісу Генерального прокурора.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected]

27.02.2024

Офісом Генерального прокурора організовано проведення 27.02.2024 другого етапу атестації для прокурорів місцевих прокуратур.

За результатами складення 27.02.2024 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 7 прокурорів місцевих прокуратур СПИСОК.



НАКАЗИ ТА ІНШІ ДОКУМЕНТИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА ЩОДО АТЕСТАЦІЇ ПРОКУРОРІВ МІСЦЕВИХ ПРОКУРАТУР