Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Анонс


16.03.2021 

 

17 березня о 12:30 у виставковому центрі “Акко” (проспект Перемоги, 40-Б, Київ) перед початком тестування кандидатів на знання законодавства відбудеться підхід до преси Катерини Коваль, голови комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Представникам засобів масової інформації при собі необхідно мати редакційне посвідчення. Вхід до приміщення тільки у засобах захисту (маска/респіратор).

Проведення зйомки локації та учасників тестування буде можливим до його початку.

Просимо поставитись з розумінням, що журналісти, фотографи та оператори не можуть бути присутні під час тестування, щоби не відволікати кандидатів.

Нагадуємо, що конкурсна комісія допустила 115 кандидатів на посаду керівника САП та його заступника, а також 58 кандидатів на посаду керівника відділу. Попереду у кандидатів складний відбір, який максимально захищено від суб’єктивного впливу членів комісії завдяки двом етапам комп’ютерного тестування, перевіркою кандидатів на очільників САП на поліграфі та співбесідами з практичними завданнями, які будуть оцінюватись певною кількістю балів за встановленою формулою.