Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін: Українці сьогодні захищають європейські цінності, і шлях України до ЄС незворотній

Підтримка ЄС є надважливою для України в умовах агресії рф. Про це зазначив Генеральний прокурор Андрій Костін під час зустрічей з європейськими партнерами у Брюсселі.

Особисто висловив вдячність Генеральному секретарю Європейської служби зовнішньої діяльності Стефану Санніну, Гендиректору Генерального директорату Єврокомісії з питань сусідства та розширення Герту Яну Купману, Керівному директору та командувачу цивільними операціями ЄС у Європейській службі зовнішньої діяльності Стефану Томату, а також Голові Служби зовнішньополітичних інструментів Єврокомісії Петеру Вагнеру.

Високо цінуємо підтримку у стратегічному розвитку та реформуванні сфери правосуддя в Україні. Не менш важливою є практична допомога, зокрема у підвищенні рівня безпеки прокурорів, які працюють впритул до зони бойових дій.

«Українці сьогодні захищають наші спільні – європейські цінності. І шлях України до ЄС незворотній. Тож навіть під час війни ми продовжуємо реформи, аби досягти повноцінного членства в ЄС. Дякуємо за вашу підтримку на цьому шляху», – зазначив Андрій Костін.