Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін: Системна боротьба з корупцією на всіх рівнях — результат взаємодії між органами правопорядку

Генеральний прокурор Андрій Костін в інтерв’ю національному телемарафону розповів про роль Офісу Генпрокурора в реформі правоохоронної системи та системну роботу, спрямовану на викорінення корупції:

«Офіс Генерального прокурора інтегрований в усі процеси реформування правоохоронної системи, адже виконує координуючи роль у діяльності органів правопорядку.

Системна боротьба з корупцією на всіх рівнях триває: днями затримали на хабарі мера Сум, трохи раніше двох суддів, нещодавно відомому олігарху повідомили про підозру. Це все і є результатом безпрецедентного рівня взаємодії між правоохоронними органами.

Маємо багато спільних операцій, де працюють СБУ та ДБР, СБУ та Бюро економічної безпеки, Національна поліція та НАБУ, Національна поліція та СБУ. Така взаємодія вже довела свою ефективність.

Це відзначають також і наші міжнародні партнери. «….ми бачили, як Україна вживає агресивних дій, і це включає агресивні дії останніми кількома тижнями, щоб подолати корупцію. І ми вітаємо, що вони продовжують робити ці кроки» — це цитата з брифінгу у Державному департаменті США 2 жовтня».