Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін: Реалізація політики нульової толерантності до корупції є однією з основ успішної європейської держави

«Успіх реалізації антикорупційної політики на шляху до членства в ЄС прямо залежить від нашої єдності та співпраці»,наголосив Генеральний прокурор Андрій Костін під час дискусії «Боротьба з корупцією на шляху до ЄС». У своєму виступі він розповів про прогрес у цьому напрямі.

Генпрокурор подякував Урядовому офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції, Віцепрем'єр-міністерці Ользі Стефанішиній, Антикорупційній ініціативі ЄС та всім партнерам, які долучилися до організації цієї своєчасної та важливої розмови.

Андрій Костін зазначив, що розвиток політики партнерства є ключовим у роботі з протидії корупції. Він пояснив, що це, зокрема, передбачає всебічну співпрацю та прозорий діалог між урядом, громадянським суспільством, правоохоронними органами та міжнародними партнерами. 

«Ми відкриті і ми не зупиняємося, оскільки розуміємо, що реалізація політики нульової толерантності до корупції є однією з основ успішної європейської держави. Наша мета – зробити так, щоб Україна стала країною, де не лише знижується індекс сприйняття корупції, а й корупційні практики у повсякденному житті наших людей стають насправді поодинокими негативними проявами», – акцентував Генпрокурор.