Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
6000 фунтів стерлінгів за незаконне переправлення через держкордон – повідомлено про підозру жительку Буковини

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури 47-жительці села Остриця повідомлено про підозру за фактом сприяння у незаконному переправленні осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підозрювана долучилась до протиправної схеми переправлення чоловіків поза пунктами пропуску до Румунії. За 6000 фунтів стерлінгів вона пообіцяла матері військовозобов’язаного переправити її сина за кордон.

Жінка співпрацювала з іншими організаторами незаконного переправлення, матеріали стосовно яких виділено в окреме провадження. Вона домовилась з ними про свого «клієнта», якого разом з іншими чоловіками викрили прикордонники за 50 метрів від лінії розмежування держкордону.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції, за оперативного супроводу 31 прикордонного загону.   

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.