Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
600 доларів США за безперешкодне перевезення деревини – на Рівненщині на хабарі викрили поліцейського

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури викрито патрульного поліцейського викрито на отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, правоохоронець вимагав та одержав 600 доларів США за безперешкодний проїзд вантажних транспортних засобів з лісопродукцією через територію обслуговування його відділу, а також стаціонарний пост патрульної поліції в Сарнах.

Поліцейського затримали після отримання чергової суми коштів. Мічені купюри, передані йому у якості неправомірної вигоди, вилучено.

Наразі правоохоронцю повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід та відсторонено від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюють ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу працівників Управління СБУ в Рівненській області та за сприяння Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.