Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
500 тис доларів США за «кришування» розкрадання колії – у спробі підкупу підозрюється мешканець Дніпропетровщини

За процесуального керівництва Марківського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру жителю Дніпропетровської області у пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України). 

За даними слідства, чоловік звернувся до начальника одного з відділів Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях з пропозицією за винагороду «кришувати» безперешкодне здійснення демонтажу частини залізничної колії на території нинішньої Міловської ОТГ. Гроші підозрюваний обіцяв передавати посадовцю частинами – після кожного етапу зрізання та продажу колії. Загальна сума коштів мала скласти 500 тис доларів США. Працівник СБУ від такої пропозиції відмовився та повідомив про цей факт правоохоронні органи.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області за оперативного супроводу представництва внутрішньої безпеки в Донецькій та Луганській областях 2 управління Головного управління ВБ СБУ.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.