Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
37 кандидатів зі 113 продовжать участь у конкурсі на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури


18.03.2021 

 

17 та 18 березня відбулися перші два етапи конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі – комп’ютерне тестування на знання законодавства і на загальні здібності та навички відповідно. Після проходження двох етапів тестування зі 133 осіб продовжать участь у конкурсі 43 кандидати. Наступними кроками конкурсу буде перевірка на поліграфі для претендентів на очільників САП та ряд практичних завдань зі співбесідами для всіх учасників.

Так, 17 березня цього року 133 кандидати пройшли тестування на знання законодавства і за його результатом 98 були допущені до другого етапу. Другий етап – комп’ютерне тестування на загальні здібності та навички претендентів відбувся 18 березня 2021 року. За його результатами на наступний етап конкурсу проходить 43 особи: 37 кандидатів на дві посади – керівника САП та заступника керівника САП, а також 15 кандидатів на посаду начальника відділу САП.

Нагадуємо, що конкурсна комісія допустила 115 кандидатів на посаду керівника САП та його заступника, а також 58 кандидатів на посаду керівника відділу. Попереду у кандидатів складний відбір, максимальну об’єктивність якого забезпечено завдяки двом етапам комп’ютерного тестування. Наступні кроки – перевірка кандидатів на очільників САП на поліграфі, а також співбесіди з практичними завданнями для всіх кандидатів. Вони будуть оцінюватись певною кількістю балів за встановленою формулою.