Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
25 січня 2021 розпочнеться конкурс на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі


20.01.2021 

 

У середу, 20 січня 2020 року, в Офісі Генерального прокурора завершено друге засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

За результатами засідання прийнято в цілому нормативні акти, що регулюють діяльність Комісії та проведення конкурсу. Зокрема – Порядок роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та додатки до нього, в тому числі Методологію та критерії оцінювання практичних завдань та співбесід під час проведення відкритого конкурсу на адміністративні посади в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Також Комісією прийнято рішення про старт конкурсу на адміністративні посади у САП, який розпочнеться з 25 січня 2021 року. Відповідне оголошення та текст прийнятих нормативних актів будуть розміщені на сайті Офісу Генерального прокурора упродовж наступних трьох днів.

Засідання Комісії транслювалося онлайн, а іноземні члени брали в ньому участь у форматі відеоконференції. Переглянути відео засідання можна ТУТ.

Нагадуємо, в ході конкурсу мають бути обрані керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, його заступник та керівник підрозділу.