Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
13 жовтня відбудеться перше засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі


Перше засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (далі – Конкурсна комісія) відбудеться 13 жовтня 2020 року о 17-ій годині у приміщенні адміністративної будівлі Офісу Генерального прокурора за адресою: вул. Різницька, 13/15, м. Київ (зал засідань на четвертому поверсі по вул. Гусовського, 9).

Відповідно до статті 8-1 Закону України «Про прокуратуру» Конкурсна комісія на своєму першому засіданні обирає з числа членів конкурсної комісії, визначених Верховною Радою України, голову конкурсної комісії. Конкурс на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі проводиться публічно, з вільним доступом представників засобів масової інформації, журналістів на засідання конкурсної комісії.

На виконання зазначених вимог Закону буде забезпечено трансляцію засідання Конкурсної комісії у режимі реального часу на YouTube-каналі за адресою https://www.youtube.com/channel/UCeYYeBd7l_WfN6gQu7JxFJA.

Враховуючи обмеження, встановлені Постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 22.07.2020 № 641, доступ до зали, де відбуватиметься засідання Конкурсної комісії, матимуть одночасно не більше 5 представників засобів масової інформації. Решта представників ЗМІ зможуть спостерігати за засіданням Комісії онлайн в окремому приміщенні Офісу Генерального прокурора.