Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вчиняв сексуальне насильство щодо 6-річної племінниці – у Сумах правоохоронці затримали молодика

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів окружної прокуратури міста Суми місцевому жителю повідомлено про підозру за фактом вчинення сексуального насильства щодо 6-річної дівчинки, не пов’язаного з проникненням у тіло (ч. 4 ст. 153 КК України).

За даними слідства, підозрюваний запропонував своїй племінниці сходити на річку. По дорозі завів у недобудову, де вчинив щодо дівчинки дії сексуального характеру.

Поліцейські виявили молодика під час проведення заходів щодо попередження наркозлочинів. Під час огляду закинутої недобудованої багатоповерхівки вони, піднявшись на 3-й поверх, побачили, як він вчиняє насильницькі дії сексуального характеру щодо маленької дівчинки.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.